Sähköinen perhekeskus

Sähköinen perhekeskus

Tervetuloa Hämeenkyrön sähköisen perhekeskuksen sivuille!

Sähköisestä perhekeskuksesta löydät lapsille, nuorille ja perheille suunnatut palvelut ja kohtaamispaikat samasta paikasta. Sivuilta löytyy myös hyödyllistä tietoa ja neuvoja arkeen. Sivut sisältävät kunnan, järjestöjen ja seurakunnan toiminnan sekä valtakunnalliset avun ja tiedon tarjoajat.

Klikkaamalla otsikkoa löydät tietoa kunnan, järjestöjen ja seurakunnan palveluista ja kohtaamispaikoista. Palvelut on jaoteltu ikäryhmittäin ja elämäntilanteen mukaan.

Vastuu sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämisestä siirtyy kunnilta ja kuntayhtymiltä hyvinvointialueille 1.1.2023.

Pirkanmaan hyvinvointialueen verkkosivut: Pirkanmaan hyvinvointialue – pirha.fi.

Kunnan sivuilla mahdollisuus lukea Pirhan tiedotteita sekä saada lisätietoa hyvinvointialueuudistuksesta: Hyvinvointialueuudistus – Hämeenkyrö (hameenkyro.fi)

ANNA PALAUTETTA

Kehitämme jatkuvasti sivustoa ja kuulemmekin mielellämme asiakkaiden, sekä ammattilaisten käyttäjäkokemuksia sivustosta. Lisäksi jos esim. huomaatte, että palvelutarjonnasta puuttuu jotain tietoja, toivomme mielellämme palautetta.

Sähköinen perhekeskus on osa valtakunnallisen soten lapsi- ja perhemuutosohjelmaa. Pirkanmaan kunnissa pyritään sivustoista tekemään samankaltaiset. Hämeenkyrön sähköinen perhekeskus on tehty Kangasalan ja Ikaalisten mallin ja sisältöjen mukaisesti.