Työ ja yrittäminen

Hämeenkyrö on rehdisti lande kunta vain 30 minuuttia Tampereelta länteen. Meillä eletään turvallista ja tyytyväistä elämää vain kivenheiton päässä kolmostieltä. Raitillamme asustavat sulassa sovussa rapiat 10 000 asukasta, lähes 1000 yritystä ja lähes yhtä monta lehmää, hevosta ja muuta nelijalkaista. Kehuvat meitä mukavaksi paikaksi elää ja yrittää!

Hämeenkyrön elinkeinopalvelut

Elinkeinopalveluiden tehtävänä on luoda edellytyksiä hämeenkyröläisen yritystoiminnan vahvistamiseen sekä elinkeinorakenteen monipuolistumiseen. Autamme sekä taipaleensa alussa olevia että jo pitempään toimineita yrityksiä yritystoiminnan aloittamisessa sekä kehittämisessä. Lisäksi elinkeinopalvelut vastaavat yleisestä kuntamarkkinoinnista, matkailun kehittämisestä sekä elinkeinopuolen seudullisesta kehittämisestä.

Työllisyyspalvelut

Työllisyyspalveluiden kokonaisuuteen kuuluvat työpaja, kierrätyskeskus, starttipaja sekä etsivä nuorisotyö. Työllisyyspalveluiden tavoitteena on osallisuuden sekä työelämävalmiuksien lisääminen palveluohjauksen, työvalmennuksen sekä yksilö- ja ryhmävalmennuksen keinoin. Toimintamuotoja ovat työtoiminta, tuettu työ, työhönvalmentava harjoittelu/avotyötoiminta, kuntouttava työtoiminta sekä palkkatuettu työ.

Maaseutupalvelut

Sastamalan kaupunki hoitaa maaseutuviranomaispalvelut Hämeenkyrössä. Palveluihin kuuluvat maaseutuviranomaispalvelut, maatalouslomitus ja maatalousyrittäjien eläkelaitoksen Melan palvelut.