Työ ja yrittäminen

Hämeenkyrö on rehdisti lande kunta vain 30 minuuttia Tampereelta länteen. Meillä eletään turvallista ja tyytyväistä elämää vain kivenheiton päässä kolmostieltä. Raitillamme asustavat sulassa sovussa rapiat 10 000 asukasta, lähes 1000 yritystä ja lähes yhtä monta lehmää, hevosta ja muuta nelijalkaista. Kehuvat meitä mukavaksi paikaksi elää ja yrittää!

Hämeenkyrön elinkeinopalvelut

Hämeenkyrön Yrityspalvelut Oy:n toiminnat ovat 2022 alusta alkaen siirtyneet yhtiöstä kunnan omaksi elinkeinopalvelujen toiminnaksi. Uudistuksen avulla haluamme tarjota aiempaa enemmän suoraa kuntapalvelua yrittäjille ja yrityksille.

Katso tarkemmin kohdasta Elinkeinopalvelut.

Työllisyyspalvelut

Työllisyyspalveluiden kokonaisuuteen kuuluvat työpaja, kierrätyskeskus, starttipaja sekä etsivä nuorisotyö. Työllisyyspalveluiden tavoitteena on osallisuuden sekä työelämävalmiuksien lisääminen palveluohjauksen, työvalmennuksen sekä yksilö- ja ryhmävalmennuksen keinoin. Toimintamuotoja ovat työtoiminta, tuettu työ, työhönvalmentava harjoittelu/avotyötoiminta, kuntouttava työtoiminta sekä palkkatuettu työ.

Maaseutupalvelut

Sastamalan kaupunki hoitaa maaseutuviranomaispalvelut Hämeenkyrössä. Palveluihin kuuluvat maaseutuviranomaispalvelut, maatalouslomitus ja maatalousyrittäjien eläkelaitoksen Melan palvelut.