Kuvassa kädet

Hämeenkyrön elinkeinopalvelut

Alkavan yrittäjän neuvonta

Onko sinulla liikeidea, mutta et tiedä, kuinka viedä sitä eteenpäin? Haluatko pallotella ideaasi asiantuntijan kanssa? Haluatko vahvistaa yrittäjäosaamistasi?

Oletko ehkä jo tehnyt päätöksen yrittäjäksi ryhtymisestä, mutta et ole aivan varma, mitä rahoitus- ja tukimuotoja sinulle olisi tarjolla?

Tarvitsetko apua liiketoimintasuunnitelman tekemiseen tai kannattavuuslaskelmiin?

Sovi tapaaminen, niin viedään yhdessä yritysideaasi eteenpäin!
Voit myös pyytää yhteydenottoa lomakkeen kautta.

Palvelu toimiville yrityksille

Tarjoamme myös kattavat tukipalvelut jo olemassa oleville yrityksille ja yrittäjille. Verkostojemme avulla löydämme vastauksia niin kasvuun, kehittämiseen, kansainvälistymiseen, osaamisen lisäämiseen kuin vaikkapa omistajanvaihdoksiin.

Yhteystietomme löytyvät sivun alareunasta tai voit toivoa yhteydenottoa lomakkeen kautta

Yritystulkki

Yrittämiseen liittyvää tietoa, materiaaleja ja lomakkeita löytyy Yritystulkista. Yritystulkissa on paljon hyödyllistä niin aloittavalle, kuin jo pidempään toimineellekin yritykselle. Yritystulkki kääntää yrittämisen selkokielelle.

Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat sinua yrityksen arkirutiineiden ja liikesuhteiden hoidossa. Lisäksi Yritystulkista löytyvät työkirjat markkinoinnin ja myynnin suunnitteluun.

Sovi aika yritysneuvontaan

elinkeinojohtaja

Marko Kosonen

050 310 0331

elinkeinokoordinaattori

Karo Tammisto

050 364 6052