Yrittäjäyhdistys Hämeenkyrössä: ilmakuva

Hämeenkyrön elinkeinopalvelut

Hämeenkyrön Yrittäjät ry

Hämeenkyrön Yrittäjät ry on yksi Suomen Yrittäjien 383 paikallisyhdistyksestä ja yrittäjien edunvalvoja Hämeenkyrössä. Yhdistyksen tärkein tehtävä on järjestää kohtaamisia kotikuntamme yrittäjille Verkostoituminen muiden yrittäjien kanssa tuottaa ideoita ja lisää liiketoimintamahdollisuuksia. Mukavat vapaa-ajan aktiviteetit samanhenkisessä seurassa edistävät jaksamista ja parantavat sitä kautta yritysten menestymisen mahdollisuuksia.

Yhdistyksessä kehitetään aktiivisesti yhteistyötä yrittäjien ja kunnan virkamiesten, luottamushenkilöiden ja elinkeinopalveluiden välillä ja vaikutetaan kotikuntamme päätöksenteon yritysmyönteisyyteen ja hankintakäytäntöihin.

Maakunnallisella tasolla yrittäjyyden olosuhteita kehittää Pirkanmaan Yrittäjät ja valtakunnallisella tasolla Suomen Yrittäjät. Hämeenkyrön Yrittäjien jäsenenä saat automaattisesti hyödyntää myös alueellista ja valtakunnallista palvelu-, tapahtuma- ja koulutustarjontaa sekä yhteisiä jäsenetujamme. Ota seurantaan @pirkanmaanyrittäjät ja @suomenyrittäjät sosiaalisen median kanavissa ja pysy mukana.

Mikäli et vielä ole jäsenyrittäjämme, pääset kätevästi liittymään täällä. Valitse paikallisyhdistykseksesi Hämeenkyrön Yrittäjät ja olet hyvässä seurassa!

Hämeenkyrön Yrittäjät ry:n puheenjohtajana toimii Riikka Viljanen.