Kuvassa kädet

Hämeenkyrön elinkeinopalvelut

Elinkeinopalvelut sijaitsevat elinympäristön palvelualueella (entinen tekninen palvelualue) eli siellä, jossa suunnitellaan, rakennetaan ja ylläpidetään katuja, kunnallistekniikkaa, tontteja ja kiinteistöjä. Elinkeinopalvelujen yhteydessä toimivat myös kunnan työllisyyspalvelut.

Elinkeinopalvelujen tehtävänä on luoda edellytyksiä hämeenkyröläisen yritystoiminnan vahvistamiseen sekä elinkeinorakenteen monipuolistumiseen. Autamme sekä taipaleensa alussa olevia että jo pitempään toimineita yrityksiä yritystoiminnan aloittamisessa sekä kehittämisessä. Lisäksi elinkeinopalvelut vastaavat yleisestä kuntamarkkinoinnista, matkailun kehittämisestä sekä elinkeinopuolen seudullisesta kehittämisestä.

Jos yrityksen tarpeet ovat TTT-asioita eli liittyvät toimitilaan, tonttiin tai työvoimaan, elinkeinopalvelut ovat yrittäjän apuna. Elinkeinopalvelut ovat myös kunnan elinkeinopolitiikkaa, yhteys kunnanjohtajaan ja kunnanhallitukseen on entistä tiiviimpi. Viranhaltijat toimivassa johdossa käsittelevät yritysasiat luottamuksellisesti, voitte ottaa rohkeasti yhteyttä meihin.

”Puhdas luonto ja maalaismaisema on kuin tehty hyvinvointialan luomuyrittäjälle. Hämeenkyrö on vireä maalaispitäjä, josta löytyvät kaikki peruspalvelut niin asukkaille kuin yrittäjille. Tampereelle hurauttaa alle puolessa tunnissa ja verkkokauppa mahdollistaa liiketoiminnan ympäri maailmaa. Kunnan rustiikki kyläkoulu tarjoaa toiminnallemme ainutlaatuiset puitteet ja vilkas 3-tie tuo asiakkaita ympäri Suomea.” Olli & Tiina Ahonen, yrittäjäpariskunta
”Teemme tekstiilien puhdistus- ja suojakäsittelyjä julkisiin kiinteistöihin, kuten teatteri-, kokous- ja konferenssitiloihin. Siksi nopeat kulkuyhteydet ovat meille strateginen kilpailuetu. Hämeenkyröstä pääsee helposti eri puolille Suomea ja Turun kautta kätevästi Tukholmaan. Itse olen tyytyväinen paluumuuttaja, eikä vaimokaan ole muuton jälkeen kaipaillut takaisin kaupunkiin. Kaikki on lähellä ja lapset uskaltaa päästää yksin pihalle ilman, että tarvitsee pelätä.” Harri Kivimäki, yrittäjä

Ota yhteyttä

elinkeinojohtaja

Marko Kosonen

050 310 0331

elinkeinokoordinaattori

Karo Tammisto

050 364 6052