Kulttuuripalvelut

Tervetuloa kulttuuripalveluiden sivuille. Kulttuuripalvelut edistää, tukee ja järjestää kulttuuritoimintaa Hämeenkyrössä yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Yhteistyön lisäksi kulttuuritoimintaa tuetaan ja edistetään kohdeavustuksin.  Kulttuuripalvelut vastaa myös Hämeenkyrön kotiseutumuseon sekä museona olevien Myllykolun ja Ahlforsin aseverstaan toiminnasta.

Kulttuuripalveluiden itse järjestämä kulttuuritoiminta painottuu lapsilla ja nuorille suunnattuun tarjontaan. Toiminta  järjestetään yhteistyössä koulujen ja päiväkotien kanssa pääasiassa päivähoito- ja koulupäivän aikana, jolloin se tavoittaa lapsista ja nuorista suurimman osan.

Kulttuuripalvelut vastaa vuosittain itsenäisyyspäiväjuhlan ja veteraanipäivän juhlan järjestämisestä Hämeenkyrössä.

Pirkanmaan kulttuuripankki on Tampereen kaupungin ylläpitämä maksuton verkkopalvelu, joka kokoaa pirkanmaalaiset ammattimaisesti toimivat taiteen ja kulttuurin tekijät sekä heidän tarjoamansa tilattavat palvelut yhteen paikkaan (esim. esitykset, työpajat, kiertävät näyttelyt, asiantuntija- ja tuotantopalvelut). Sivustolle on lisäksi koottu tietoa Pirkanmaan kuntien avustuksista, kulttuuritiloista ja verkostoista. Kulttuuripankki toimii kulttuurin tekijöiden ja palvelujen näyteikkunana ja verkostoitumisen edistäjänä.

/https://kulttuuripankki.fi/