kuvassa on nuotteja

Musiikkiopisto

Musiikin taiteen perusopetus on osa Hämeenkyrön kunnan elämänlaatupalveluita. Opetus hankitaan Pirkanmaan musiikkiopistolta.

Musiikin ja tanssin iloa

Hämeenkyrössä, Ylöjärvellä, Tampereella, Kangasalla ja Pirkkalassa toimiva Pirkanmaan musiikkiopisto (PMO) antaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetusta musiikissa ja tanssissa lapsille ja nuorille. Alle kouluikäisille annetaan varhaisiän musiikkikasvatusta musiikkileikkikoulussa eli muskarissa ja aikuisilla on mahdollisuus opiskella opiston avoimella osastolla.

Tavoitteellinen opiskelu antaa hyvän perustan elinikäiseen harrastamiseen ja mahdollistaa hakeutumisen alan ammattiopintoihin. Musiikissa opinnot sisältävät perustason ja musiikkiopistotason (yhteensä 8–12 vuotta). Tanssissa opinnot sisältävät perusopinnot ja syventävät opinnot (yhteensä 10 vuotta).

Pirkanmaan musiikkiopisto järjestää toiminta-alueellaan vuosittain kymmeniä konsertteja. Ajantasainen tapahtumakalenteri on opiston kotisivuilla. Opistosta voi myös tiedustella esiintyjiä erilaisiin tilaisuuksiin.

Lisätietoja opiston toiminnasta saa kotisivuilta.

Vastuuhenkilönä on kansalaisopiston rehtori

kansalaisopiston rehtori, nuorisopalveluiden esimies, kulttuuripalvelut, museot, musiikkiopisto

Pirkko Pilvinen

050 521 5142