Mahnalan tontit

Mahnalan kaikki tontit myyty tai varattu.

Rakenna unelmiesi koti monien mahdollisuuksien Mahnalaan, jonne on kaavoitettu 19 kappaletta pientalo- ja paritalotontteja. Asu keskellä maaseutua, mutta silti lähellä kaikkea. Hämeenkyrön keskustaan ajaa noin kymmenessä minuutissa ja Tampereen keskustaan puolessa tunnissa.

Isot tontit auttavat sinua toteuttamaan haaveesi, vaikka omasta pihasaunasta tai kasvihuoneesta. 2 000 – 4 000 neliön tontit tarjoavat myös monia mahdollisuuksia harraste- ja yritystoimintaan. Alueen maaperä soveltuu hyvin rakentamiseen.

Kulttuurimaiseman kauneus hivelee silmiäsi ja läheiset suoramyyntitilat makuhermojasi. Matka reilun kilometrin päässä sijaitsevaan ympäristökouluun taittuu turvallisesti suunnitelmissa olevaa kevyen liikenteen väylää pitkin. Lähin päiväkoti sijaitsee Sasissa reilun viiden kilometrin päässä.

Mahnalan asemakaava-alueen tontit ovat varattavissa. Talonrakennustyöt alueella on mahdollista aloittaa heti kaupan jälkeen.

Tonttien tietoihin pääset tutustumaan Karttapalvelusta. Tontin varaaminen tapahtuu myös helpoiten ko. järjestelmän kautta.