Toteuta kotitoiveesi hyvän elämän Hämeenkyrössä! Ahrolantie

Toteuta kotitoiveesi hyvän elämän Hämeenkyrössä!

Haaveiletko kodista, jossa arki on rauhaisaa ja turvallista? Haluatko elää kestävästi ja luonnonläheisesti lähellä palveluja ja harrastusmahdollisuuksia? Toteuta toiveesi Hämeenkyrössä – vain puolen tunnin päässä Tampereelta.

Meillä on myytävänä tai vuokrattavana useita omakotitontteja kotoisan kylämäisillä asuinalueilla, joilla on väljää asua, elää ja harrastaa. Täällä arkesi sujuvuutta lisäävät läheiset ostos- ja asiointipalvelut sekä uusi kolmostien Hämeenkyrönväylä, joka helpottaa entisestään työssäkäyntiä ja asiointia myös Tampereella.

Tutustu tonttitarjontaan ja valtaa oma paikkasi hyvän elämän Hämeenkyröstä!

Katso lisätiedot asuintonttien sijainnista ja varaamisesta Hämeenkyrön kotisivuilla!

Kyröskoski hurmaa harju, järvi- ja koskinäkymillä

Hämeenkyrön toisessa keskustaajamassa Kyröskoskella kaikki on lähellä: koulu, päiväkoti, kaupat, muut palvelut sekä vahvasti kehittyvä Tippavaaran palvelukeskittymä, josta löytyy mm. uusi suuri S-market ravintola- ja huoltamopalveluineen. Moni piipahtaa täältä päivittäin töissä Tampereella, ja vapaa-aikaa värittävät luonnonpuistojen lisäksi mm. liikuntahalli Kosken Syke, jäähalli, Pirkan uran lenkki- ja latureitit sekä muut useat kohteet tennis- ja urheilukentistä ulkokuntoilusaliin, kuntoportaisiin, skeittiparkkiin ja pumptrack-rataan! 

Klikkaa video käyntiin ja liitele hetki Hämeenkyrön maisemissa!
Pohjantähdentie

Harjun asuinalueella

saat kotisi Kyröskosken aitiopaikalle, jossa voit nauttia kauniista harjumaisemista, arjen sujuvuudesta ja helposta liikkumisesta joka suuntaan. Alueelta on vain kävelymatka Kyröskosken palveluihin, kouluun, päiväkotiin ja vapaa-ajan kohteisiin. Täältä huristat hetkessä myös kolmostielle ja vaikkapa Tampereen töihin tai asioille.

Katso vapaat tontit ›

Niskalantie

Ali-Niskalassa

asut viihtyisällä ja rauhallisella alueella aivan Kyrösjärven tuntumassa. Täälläkin elämääsi helpottavat Kyröskosken ostos- ja asiointipalvelujen, koulun ja päiväkodin läheisyys. Vapaa-ajalla nautit upeista ulkoilumaastoista poiketen vaikkapa Pirkan uran ulkoilureitille reippailemaan.

Katso vapaat tontit ›

Medialukutaito

Sasin Aurinkopellon

asuintontit sijaitsevat aidoissa maalaismaisemissa Hämeenkyrön ja Ylöjärven välissä. Täällä voit asua väljästi ja viihtyisästi luonnonrauhasta nauttien. Samalla olet hyvien liikenneyhteyksien äärellä ja lähellä urbaanimpia palveluja ja työpaikkoja: ajomatkaa Tampereelle on vain reilut 20 minuuttia!

Katso vapaat tontit ›

Medialukutaito

Etelärannassa

voit rakentaa kotisi unelmapaikalle Puronsuuhun Pappilanjoen rannalle. Sijainti on ihanteellisesti keskellä Hämeenkyröä, josta on lyhyt matka Tippavaaran ostoskeskittymään. Läheltä löytyvät myös Monitoimikeskus Sillan kirjasto ja ala-aste sekä yhteiskoulu ja lukio. Täältä kaarrat kevyesti myös kolmostielle ja Tampereelle vaikka päivittäin.

Katso vapaat tontit ›

Ahrolantie

Ahrolan asuinalueella

pääset maaseutumaisiin peltomaisemiin hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Kaikkialla ympärilläsi avautuu avaraa luontoa, joissa on helppo ulkoilla ja virkistyä. Arki on rauhaisan lisäksi sujuvaa: keskustan palvelujen käyttö sujuu vikkelästi, kuten myös työ- tai vapaa-ajan matkat Tampereelle.

Katso vapaat tontit ›

Medialukutaito

Mahnala

on suosittua maaseutualuetta, jossa pääset keskelle vehreitä kansallismaisemia. Sen suurilla tonteilla riittää väljää asuintilaa ja ympäristössä omaa rauhaa. Ajomatkaa Hämeenkyrön keskustan palveluihin on silti vain 10 minuutta ja Tampereellekin hurautat puolessa tunnissa.

Katso vapaat tontit ›

2024 on tulossa pientalotontteja Neidonniitylle Sasin maaseutumaisemiin ja Hämeenkyrön keskustaan Seuloontielle

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toimistopäällikkö
Sari Hietala-Karlsson
puh 050 308 3242
sari.hietala-karlsson@hameenkyro.fi