Henkilö lukee e-kirjaa

E-aineistot

E-aineisto tarkoittaa sähköisesti saatavilla olevaa elokuvaa, kirjaa, lehteä tai musiikkia. Kirjasto tarjoaa sinulle erilaisia e-aineistoja. Voit käyttää niitä yleensä kirjastokortin avulla kirjautumalla. Voit aina myös kysyä kirjaston asiakaspalvelusta apua, jos haluat tietää jostakin e-aineistosta enemmän.

E-kirjasto: kirjasto aina mukanasi. E-kirjoja, äänikirjoja, digilehtiä yhdessä mobiilisovelluksessa.

E-elokuvat 

Kirjastokortilla katsottavia elokuvia löytyy Cineast– sekä Naxos Video Library -sovelluksista. Lisäksi Elonet -palvelussa on elokuvia, joita voi katsoa ilman kirjastokorttia. Medici.tv tarjoaa klassista musiikkia, balettia ja jazzia.

E-kirjat 

Kirjaston suomenkielistä e-kirjavalikoimaa pääset tarkastelemaan suoraan Ellibsin kokoelmasivulta. Vieraskielisiä e-kirjoja ja e-äänikirjoja löytyy myös Overdrive-sovelluksesta.Overdrive on käytössä elokuun 2024 loppuun asti.

E-lehdet

Kirjaston tiloissa voit lukea e-lehtiä ePress (sanomalehdet) -palvelusta.

PressReader-palvelusta löytyviä e-lehtiä voit toistaiseksi lukea etänä kotoa käsin.

E-musiikki 

Kirjasto tarjoaa käyttöösi musiikin suoratoistopalveluja. Naxos Music -palveluun kuuluu neljän eri musiikkityylin kokoelmia.

Lisäksi kirjastokortilla voit päästä laulamaan ja soittamaan: Rockway-palvelu tarjoaa käyttöösi maksuttomia soittamisen ja laulamisen verkkokursseja.

NAXOS – Music Library

Naxos Music Library

 

Tarjoaa ainutlaajuisen laajan klassisen musiikin suoratoistovalikoiman, josta löytyy miljoonia kappaleita sekä suurten että pienten levy-yhtiöiden julkaisuilta, joita lisätään palveluun viikoittain.

Äänitteiden lisäksi palvelusta löytyy myös paljon muuta materiaalia, esimerkiksi elämäkertoja, levytystietoja, kuratoituja soittolistoja ja runsaasti materiaalia opetuskäyttöön.

Palvelua voi käyttää myös sekä iOS- että Android-mobiilisovellusten kautta.

 

 

NAXOS – Music Library Jazz

Naxos Music Library Jazz

 

Tarjoaa kattavan jazzin suoratoistovalikoiman, josta löytyy satojatuhansia kappaleita sekä suurten että pienten levy-yhtiöiden julkaisuilta, joita lisätään palveluun viikoittain.

Äänitteiden lisäksi palvelusta löytyy myös paljon muuta materiaalia kuten elämäkertoja ja kuratoituja soittolistoja.

Palvelua voi käyttää myös sekä iOS- että Android-mobiilisovellusten kautta.

NAXOS – Music Library World

Naxos Music Library World

 

Tarjoaa kattavan maailmanmusiikin suoratoistovalikoiman, josta löytyy musiikkia 150 maasta ja yli 1500 kulttuuriryhmästä.

Äänitteiden lisäksi palvelusta löytyy myös paljon muuta materiaalia kuten elämäkertoja ja kuratoituja soittolistoja.

Palvelua voi käyttää myös sekä iOS- että Android-mobiilisovellusten kautta.

NAXOS – Spoken Word Library

Naxos Spoken Word Library

 

Tarjoaa ylivertaisen suoratoistovalikoiman maailman hienointa kirjallisuutta.

Palvelusta löytyy tuhansien nimikkeiden laadukas valikoima klassikkoromaaneja, runoutta, näytelmiä sekä lastenkirjallisuuden klassikoita.

Valikoimaan lisätään kuukausittain uusia teoksia johtavilta äänikirjakustantamoilta. Palvelua voi käyttää myös sekä iOS- että Android-mobiilisovellusten kautta.

NAXOS – Video Library

Naxos Video Library

 

Tarjoaa laajan klassisen musiikin tallenteiden suoratoistovalikoiman, josta löytyy materiaalia kokonaisista oopperoista baletti- ja tanssiesityksiin, ympäri maailmaa tallennetuista konserteista mielenkiintoisiin dokumentteihin, unohtamatta maailman johtavien artistien ja opettajien johtamia opetusvideoita.

NAXOS – Works Database

Naxos Works Database

 

On upea tietokanta opiskelijoille, musiikin ammattilaisille ja kenelle tahansa musiikkia rakastavalle.

Verkkopalvelusta löydät klassisen musiikin teosten katalogin, josta löytyy myös paljon yksityiskohtaista tietoa (esim. teosten kesto, instrumentaatio, kustannustietoja sekä teosesittelyitä).

Palvelusta löytyy yli 150 000 teoksen tiedot ja siihen lisätään uusia teoksia päivittäin.