E-aineistot

E-aineisto tarkoittaa sähköisesti saatavilla olevaa elokuvaa, kirjaa, lehteä tai musiikkia. Kirjasto tarjoaa sinulle erilaisia e-aineistoja. Voit käyttää niitä yleensä kirjastokortin avulla kirjautumalla. Voit aina myös kysyä kirjaston asiakaspalvelusta apua, jos haluat tietää jostakin e-aineistosta enemmän.

E-elokuvat 

Kirjastokortilla katsottavia elokuvia löytyy Kirjastokino- sekä Naxos Video Library -sovelluksista. Lisäksi Elonet -palvelussa on elokuvia, joita voi katsoa ilman kirjastokorttia.

E-kirjat 

Kirjaston suomenkielistä e-kirjavalikoimaa pääset tarkastelemaan suoraan Ellibsin kokoelmasivulta. Vieraskielisiä e-kirjoja ja e-äänikirjoja löytyy myös Overdrive-sovelluksesta.

E-lehdet

Kirjaston tiloissa voit lukea e-lehtiä ePress (sanomalehdet) ja eMagz (aikakauslehdet) -palveluista. Lehdet ovat luettavissa kirjaston asiakaskoneilla tai Hublet-tableteilla. 

PressReader-palvelusta löytyviä e-lehtiä voit toistaiseksi lukea etänä kotoa käsin.

E-musiikki 

Kirjasto tarjoaa käyttöösi musiikin suoratoistopalveluja. Naxos Music -palveluun kuuluu neljän eri musiikkityylin kokoelmia.

Lisäksi kirjastokortilla voit päästä laulamaan ja soittamaan: Rockway-palvelu tarjoaa käyttöösi maksuttomia soittamisen ja laulamisen verkkokursseja.