Hämeenkyrön elinkeinopalvelut

Meiltä palvelut yrityksille! Onko sinulla liikeidea, mutta et tiedä, kuinka viedä sitä eteenpäin? Oletko ehkä jo tehnyt päätöksen yrittäjäksi ryhtymisestä, mutta et ole aivan varma, mitä rahoitus- ja tukimuotoja sinulle olisi tarjolla? Vai tarvitsetko apua ja ohjeistusta liiketoimintasuunnitelman tekemiseen? Näihin kaikkiin kysymyksiin ja moniin muihin saat vastauksen meiltä. Me autamme Sinua pääsemään alkuun yritysideasi kanssa alusta asti. Saat kaiken mahdollisen tuen meiltä ja yhteistyökumppaneiltamme, jotta pääset toteuttamaan unelmaasi yrittäjänä.

Tarjoamme myös kattavat tukipalvelut jo olemassa oleville yrityksille ja yrittäjille. Teemme erittäin läheistä yhteistyötä Hämeenkyrön Yrittäjät ry:n kanssa ja pyrimme yhdessä ratkaisemaan paikallisen elinkeinoelämän tarpeita koulutukseen tai liiketoiminnan tukemiseen.

Hämeenkyrön Yrityspalvelut Oy:n yritystukimateriaalit tuottaa Yritystulkki. Yritystulkki kääntää yrittämisen selkokielelle. Selkeällä opastuksella, hyvillä neuvoilla ja käytännöllisillä työkaluilla voit kehittää yritystoimintaasi tai suunnitella yrityksen perustamista.

Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat sinua yrityksen arkirutiineiden ja liikesuhteiden hoidossa. Lisäksi Yritystulkista löytyvät työkirjat markkinoinnin ja myynnin suunnitteluun.

Varaa aika yritysneuvontaan