Hämeenkyrön Yrityspalvelut

Hämeenkyrön Yrityspalvelut Oy on kuntakonserniin kuuluva kunnan 100 % omistama elinkeinoyhtiö.

Yhtiön tehtävänä on hämeenkyröläisen yritystoiminnan vahvistaminen sekä elinkeinorakenteen monipuolistaminen. Autamme sekä taipaleensa alussa olevia, että jo pidempään toimineita yrityksiä yritystoiminnan aloittamisessa sekä kehittämisessä. Toimimme myös linkkinä Hämeenkyrön toimitila- ja yritystonttiasioissa ja autamme oikeita liiketiloja ja yrityksiä kohtaamaan toisensa. Lisäksi vastaamme matkailun kehittämisestä sekä elinkeinopuolen seudullisesta kehittämisestä.

Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisen yrittäjäjärjestön kanssa esimerkiksi järjestämällä yhteisiä tilaisuuksia ajankohtaisilla teemoilla. Järjestämme monipuolisia koulutuksia yhteistyössä eri toimijoiden kanssa paikallisten yrittäjien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Tarjoamme kattavat ja asiantuntevat neuvontapalvelut alkavalle yrittäjälle tai yrittäjäksi aikovalle. Kauttamme on saatavilla kätevästi Ensimetrin neuvontapalvelut toimitiloissamme. Autamme mielellämme myös jo pidempään toiminteita yrittäjiä esimerkiksi yritystensä kehitysideoiden sparraamisessa ja työstämisessä. Löydät meidät Hämeenkyrön kunnantalolta osoitteesta Härkikuja 7. Tervetuloa tapaamaan meitä ja juttelemaan mieltäsi askarruttavista asioista. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, josta löydät viimeisimmät uutiset.

Ota yhteyttä

toimitusjohtaja, Hämeenkyrön Yrityspalvelut Oy

Markus Pikka

050 310 0331

asiakkuuspäällikkö, Hämeenkyrön Yrityspalvelut Oy

Tanja Lahti

050 364 6052