Hämeenkyrön elinkeinopalvelut

Hämeenkyrön Yrityspalvelut Oy:n toiminnat ovat 2022 alusta alkaen siirtyneet yhtiöstä kunnan omaksi elinkeinopalvelujen toiminnaksi. Uudistuksen avulla haluamme tarjota aiempaa enemmän suoraa kuntapalvelua yrittäjille ja yrityksille. Elinkeinopalvelut sijaitsevat elinympäristön palvelualueella (entinen tekninen palvelualue) eli siellä, jossa suunnitellaan, rakennetaan ja ylläpidetään katuja, kunnallistekniikkaa, tontteja ja kiinteistöjä. Elinkeinopalvelujen yhteyteen ovat nyt siirtyneet myös kunnan lisääntyneet työllisyyspalvelut. Näiden asioiden parissa yrittäjätkin toimivat. Jos yrityksen tarpeet ovat TTT-asioita eli liittyvät toimitilaan, tonttiin tai työvoimaan, elinkeinopalvelut ovat yrittäjän apuna. Elinkeinopalvelut ovat myös kunnan elinkeinopolitiikkaa, yhteys kunnanjohtajaan ja kunnanhallitukseen on entistä tiiviimpi. Viranhaltijat toimivassa johdossa käsittelevät yritysasiat luottamuksellisesti, voitte ottaa rohkeasti yhteyttä meihin.

Uusi elinkeinojohtaja Marko Kosonen aloittaa tehtävässään helmikuun alusta alkaen. Hänen tuekseen olemme parhaillaan hakemassa toista tekijää. Tammikuun aikana yritysasioissa ei tarvitse odottaa helmikuuta, vaan voitte ottaa heti yhteyttä kunnanjohtaja Antero Aleniukseen joko sähköpostilla tai puhelimella 050-68192. Uudet yhteystiedot julkaisemme helmikuun alkuun mennessä.

Kunnan omien elinkeinopalvelujen sisältö on hyvin samankaltaiset kuin aiemmat yhtiömuotoiset yrityspalvelut.

Tehtävänä on edelleen luoda edellytyksiä hämeenkyröläisen yritystoiminnan vahvistamiseen sekä elinkeinorakenteen monipuolistumiseen. Autamme sekä taipaleensa alussa olevia että jo pitempään toimineita yrityksiä yritystoiminnan aloittamisessa sekä kehittämisessä. Elinkeinopalvelujen henkilökunnan toimintamahdollisuudet Hämeenkyrön toimitila- ja yritystonttiasioissa on suuremmat kuin ne olivat yhtiömallissa. Lisäksi elinkeinopalvelut vastaavat yleisestä kuntamarkkinoinnista, matkailun kehittämisestä sekä elinkeinopuolen seudullisesta kehittämisestä.

Ota yhteyttä

kunnanjohtaja

Antero Alenius

050 68 192