Hämeenkyrön elinkeinopalvelut

Hämeenkyrön Yrittäjät ry

Hämeenkyrön Yrittäjät ry on yksi Suomen Yrittäjien 383 paikallisyhdistyksestä ja sinun lähin verkostosi. Tärkein tehtävämme on järjestää kohtaamisia kotikuntamme yrittäjille – yhdessä kiritämme toisiamme niin ylä- kuin alamäissä. Verkostoituminen muiden paikallisten yrittäjien kanssa tuottaa ideoita ja lisää liiketoimintamahdollisuuksia. Mukavat vapaa-ajan aktiviteetit samanhenkisessä seurassa edistävät jaksamista ja parantavat sitä kautta yritysten menestymisen mahdollisuuksia.

Pidämme yrittäjien ja yrittäjyyden lippua korkealla myös muuten. Kehitämme aktiivisesti yhteistyötä yrittäjien ja kunnan virkamiesten ja luottamushenkilöiden välillä ja vaikutamme kotikuntamme päätöksenteon yritysmyönteisyyteen ja hankintakäytäntöihin. Yrittäjyys tuo työtä ja elinvoimaa myös Hämeenkyrölle ja on siksi tärkeää.

Maakunnallisella tasolla yrittäjyyden olosuhteita kehittää Pirkanmaan Yrittäjät ja valtakunnallisella tasolla Suomen Yrittäjät. Hämeenkyrön Yrittäjien jäsenenä saat automaattisesti hyödyntää myös alueellista ja valtakunnallista palvelu-, tapahtuma- ja koulutustarjontaa sekä yhteisiä jäsenetujamme. Ota seurantaan @pirkanmaanyrittäjät ja @suomenyrittäjät sosiaalisen median kanavissa ja pysy mukana.

Mikäli et vielä ole jäsenyrittäjämme, pääset kätevästi liittymään täällä. Valitse paikallisyhdistykseksesi Hämeenkyrön Yrittäjät ja olet hyvässä seurassa!

Hämeenkyrön Yrittäjät ry:n puheenjohtajana toimii Ilkka Häkli.

Yritystarinoita

”Puhdas luonto ja maalaismaisema on kuin tehty hyvinvointialan luomuyrittäjälle. Hämeenkyrö on vireä maalaispitäjä, josta löytyvät kaikki peruspalvelut niin asukkaille kuin yrittäjille. Tampereelle hurauttaa alle puolessa tunnissa ja verkkokauppa mahdollistaa liiketoiminnan ympäri maailmaa. Kunnan rustiikki kyläkoulu tarjoaa toiminnallemme ainutlaatuiset puitteet ja vilkas 3-tie tuo asiakkaita ympäri Suomea.” Olli & Tiina Ahonen, yrittäjäpariskunta
”Teemme tekstiilien puhdistus- ja suojakäsittelyjä julkisiin kiinteistöihin, kuten teatteri-, kokous- ja konferenssitiloihin. Siksi nopeat kulkuyhteydet ovat meille strateginen kilpailuetu. Hämeenkyröstä pääsee helposti eri puolille Suomea ja Turun kautta kätevästi Tukholmaan. Itse olen tyytyväinen paluumuuttaja, eikä vaimokaan ole muuton jälkeen kaipaillut takaisin kaupunkiin. Kaikki on lähellä ja lapset uskaltaa päästää yksin pihalle ilman, että tarvitsee pelätä.” Harri Kivimäki, yrittäjä