Siivous- ja ruokapalvelut
Perusturvan yksiköiden ateriapalvelut tuotetaan terveyskeskuksen keittiöltä. Ruokalista- ja ateriapäiväkokonaisuuden suunnittelua ohjaavat suomalaiset ravitsemussuositukset (VNR 2014) sekä ikäryhmäkohtaiset suositukset. Ruokalistat suunnitellaan kuudeksi viikoksi kerrallaan huomioiden vuodenajat ja juhlapyhät.
Ympärivuorokautisessa hoivan kohteissa tarjotaan viisi ateriaa päivässä. Hyvä ravitsemustila auttaa ylläpitämään toimintakykyä ja parantaa elämänlaatua. Miellyttävät ja kodinomaiset ruokailuhetket tuovat päivään rytmiä, sisältöä ja yhteisiä hetkiä.
Ota yhteyttä
ruokapalveluesimies
Eija Korpimäki
perusturvan, Yhteiskoulun ja F. E. Sillanpään lukion ateriat
Toimipaikat
Terveyskeskus, keittiö
050 574 5669Edellinen Koulujen siivous- ja ruokapalvelut Seuraava Ruokalistat