Siivous- ja ruokapalvelut

Perusturvan yksiköiden ateriapalvelut tuotetaan terveyskeskuksen keittiöltä. Ruokalista- ja ateriapäiväkokonaisuuden suunnittelua ohjaavat suomalaiset ravitsemussuositukset (VNR 2014) sekä ikäryhmäkohtaiset suositukset. Ruokalistat suunnitellaan kuudeksi viikoksi kerrallaan huomioiden vuodenajat ja juhlapyhät.

Ympärivuorokautisessa hoivan kohteissa tarjotaan viisi ateriaa päivässä. Hyvä ravitsemustila auttaa ylläpitämään toimintakykyä ja parantaa elämänlaatua. Miellyttävät ja kodinomaiset ruokailuhetket tuovat päivään rytmiä, sisältöä ja yhteisiä hetkiä.

Ota yhteyttä

ruokapalveluesimies

Eija Korpimäki

perusturvan, Yhteiskoulun ja F. E. Sillanpään lukion ateriat

050 409 3165

Toimipaikat

Terveyskeskus, keittiö

050 574 5669