Koronatiedote 30.8.2021, Heinijärven koulu ja päiväkoti

Heinijärven koulun 1.–3.-luokilla sekä varhaiskasvatuksen Gepardit-ryhmässä on todettu viikosta 33 alkaen koronavirusinfektioita yksittäisillä oppilailla ja näihin liittyen on tullut paljon opetusryhmien ja perheiden sisäisiä altistuksia. Nyt on tullut tietoon aiemmin jo karanteeniin asetetuille henkilöille koronapositiivisia tapauksia, joihin liittyy uusia koronavirukselle altistumisen mahdollisuuksia.

3. luokka on ollut asetettuna yksilöpäätöksiin karanteeniin 27.8. – 30.8.2021 ajalle aikaisemman altistuksen vuoksi. Nyt uuden jatkotartunnan vuoksi kunnan tartuntatautilääkäri on yhdessä TAYS:n koronajäljityksen kanssa päätynyt jatkamaan luokan 3 A oppilaiden karanteenia yksilöpäätöksin 6.9.2021 asti.

Karanteenipäätökset postitetaan kotiin terveydenhuollon toimesta. Karanteeniin asetettavien huoltajiin ei pystytä olemaan yksilökohtaisesti puhelinkontaktissa terveydenhuollosta runsaiden karanteenien aiheuttaman työmäärän vuoksi. Jatkotartunnat ovat olleet odotettavissa aikaisempien ja tiedossa olevien altistusketjujen vuoksi. Koronapositiivisille soitetaan aina terveydenhuollosta.